De leukste bordspellen voor de hele familie

Of je nou een doorgewinterde bordspel-speler bent, of een (on)gepland avondje met je familie hebt, bordspellen zijn er voor jong en oud en in alle soorten en maten. Hierbij een overzicht van de leukste bordspellen om te spelen met een groep!

Lees bericht →

Bosch Microkettingzaag

Bosch heeft een nieuw product op de markt gebracht wat zagen in een nieuw perspectief zet. Met deze nieuwe innovatie van Bosch moet het zagen voor iedereen makkelijker worden.

Lees bericht →

De 10 beste Super Mario games

Onze springende loodgieter bestaat inmiddels alweer 36 jaar, en heeft al flink wat games op z'n naam staan. Wij geven je een overzicht van de 10 beste games die je gespeeld moet hebben.

Lees bericht →

Trackers om je sport naar een hoger niveau te brengen

Voor Fitness, Hardlopen en Fietsen zijn er al heel wat activiteitstrackers op de markt. Maar voor andere sporten waren die er nog niet echt. Daar is verandering in gekomen. Bekijk hoe je met deze trackers je voetbal, tennis, golf of honkbal naar een hoger niveau kan brengen.

Lees bericht →

Fitbit Product Releases 2017

Dit jaar heeft Fitbit weer mooie producten op de markt gebracht. Naast nieuwe versies van bestaande producten, hebben ze ook een aantal nieuwe producten uitgebracht.

Lees bericht →